Open VLD: Zonder nieuwe regering, geen hervormingen
Open VLD

Open VLD: Zonder nieuwe regering, geen hervormingen

“Open Vld blijft op haar lijn," zegt Alexander De Croo na de afwijzing van de formateursnota door N-VA.

donderdag 7 juli 2011 17:02
Spread the love

“Wij hebben gisteren duidelijke bezwaren geuit tegen de formateursnota, onder meer op de belastingvoorstellen. Maar het grote verschil tussen ons en N-VA is dat wij verantwoordelijkheid willen opnemen en onderhandelen. Als je een akkoord wil, moet je daar durven voor vechten aan de onderhandelingstafel. Wie goals wil maken moet op het veld durven komen.”

“Het is nu aan de formateur om te bepalen hoe het verder moet. Maar we hopen op meer verantwoordelijkheidszin zodat ons land eindelijk uit de impasse geraakt. Het land heeft meer dan ooit een nieuwe regering nodig. Zonder nieuwe regering, geen hervormingen.”

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!