Nieuws, Antwerpen, Lokaal, Klimaatactiekamp 2011 -

Fotoverslag: Klimaatactiekamp 2011

donderdag 7 juli 2011 18:16
Spread the love

Antwerpen — Woensdag startte het derde Klimaatactiekamp op de Antwerpse Linkeroever. Het Klimaatactiekamp wordt georganiseerd door verschillende milieu-actiegroepen, waaronder groeNoord en Climate Justice Action. De thema’s van dit jaar zijn ondermeer mobiliteit en infrastructuur. Het kamp duurt nog tot maandag 11 juli. Een sfeerbeeld.
 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!