Lokaal, Congo, Antwerpen, Congo in Vlaanderen, Onafhankelijkheid Congo -

Vijfde editie van Congo in Vlaanderen

maandag 4 juli 2011 14:35
Spread the love

ANTWERPEN – ‘Congo in Vlaanderen’ is het enige openluchtevenement in Europa dat jaarlijks de onafhankelijkheid van Congo (30 juni 1960) herdenkt.

De vijfde editie van dit evenement vond plaats op zaterdag 2 juli op het Sint-Jansplein in de wijk Antwerpen-Noord. Bezoekers konden genieten van live muziek, eetkraampjes met gerechten uit de Congolese keuken, workshops, tentoonstellingen en een modeshow.  Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!