Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Berchem, Cc berchem, Driekoningenstraat, Statiestraat -

Berchem feest drie dagen lang

maandag 4 juli 2011 16:00
Spread the love

ANTWERPEN – Berchem vierde het voorbije weekend drie dagen lang feest.

De heraanleg van de Driekoningen- en Statiestraat is helemaal afgerond en dat was voldoende aanleiding tot feesten. Brede voetpaden en verkeer in één richting moeten van beide straten opnieuw het florerende winkelhart van weleer maken.

Vrijdag en zaterdag vierden de winkeliers de officiële opening van beide straten. Het cultuurcentrum CC Berchem sloot op zaterdag ook zijn seizoen feestelijk af met Guingette XL, een groot buurtfeest op het plein voor woonzorgcentrum Sint-Maria.

Bekijk meer foto’s: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157627104673172/show/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!