Van deze gelegenheid werd geprofiteerd om te protesteren tegen achterstallige en ontdoken belastingen.

Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Radio Centraal, Belastingen, Erwin invisible, Belastingfestival -

Belastingfestival in Antwerpen

vrijdag 1 juli 2011 15:05
Spread the love

ANTWERPEN – Een meerjarige traditie wil dat er in de laatste uren dat de belastingformulieren ingediend mogen worden een feestje georganiseerd wordt.

Was het door het minder zomerse weer? Of door de administratieve vereenvoudiging die het indienen van de brief voor sommigen overbodig maakt? Er waren dit jaar alvast beduidend minder late bussers. De unieke sfeer was er in ieder geval!

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!