Lokaal, Antwerpen, Murga, Murga Parade 2011, Murga Antwerpen -

Murga-parade 2011. Ambiance op vijf Antwerpse pleintjes

maandag 27 juni 2011 16:50
Spread the love

ANTWERPEN – Omdat ‘Murga Belgium’ dit jaar haar vijfjarig bestaan viert, werd  het op zaterdag 25 juni een grootse, feestelijke aangelegenheid!

In guerrilla style eigenden 20 murga’s (uit Antwerpen, Leuven, Gent, … en zelfs Madrid, Rome, …) zich de stad voor één dag toe! De murga’s  bezetten tussen 14 en 16 uur niet minder dan vijf pleintjes in de stad die elk aan- en opgekleed werden met extra acts, workshops, decor, rommelmarkt. 

Daarna trokken zij massaal naar de Grote Markt waar om 17 uur de legendarische murga-jam plaatsvond.  Deze schitterende dag werd afgesloten met een reuzenbarbecue en een avondfeest met after party aan de Cruise Terminal. 

take down
the paywall
steun ons nu!