Vlaamse regering saboteert Meccano+
Antwerpen, Meccano-plan, Bam, Ademloos, Oosterweel, Burgerparticipatie, StRaten-generaal, BAM tracé, Meccanotracé, Meccano-Plus -

Vlaamse regering saboteert Meccano+

zondag 26 juni 2011 11:22
Spread the love

Uit een studie van Transport & Mobility blijkt het Meccano+ tracé overtuigend superieur. De Antwerpse provinciegouverneur Cathy Berx (CD&V) werkt aan een streefbeeldstudie voor de ondertunneling van de R11bis en A102.  Beiden zijn een deel van het Meccano+ en het BAM tracé. De Vlaamse regering keurt tegen het advies van de Vlacoro (Vlaamse Commissie Ruimtelijke Ordening) een gevangenis goed en zet hiermee de west-tangent van het Meccano+ traject op de helling. stRaten-generaal en Ademloos hielden een persconferentie over de stand van zaken.

take down
the paywall
steun ons nu!