Lokaal, Antwerpen, Straatlaweit 2011 -

Antwerpen: Groovez, Straatlaweitfestival op Sint-Andriesplaats

dinsdag 21 juni 2011 10:40
Spread the love

ANTWERPEN – Na een onderbreking van twee jaar is Groovez Events vzw terug. Zaterdag werd het festival gehouden op de Sint-Andriesplaats.

Het festival startte met allerlei workshops en animatie voor kinderen zoals capoeira, breakdance, haarvlechten, circus, dj en meer. In de loop van de dag zorgde live bands voor een mix van hiphop, reggae en wereldmuziek.

Aka Koxx – uit Parijs – mocht het gratis festival afsluiten. De zanger met Jamaïcaanse roots, bracht vorig jaar zijn eerste album uit en werd meteen genoemd als één van de meest beloftevolle nieuwe talenten van Europa.

Bekijk meer foto’s: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157626881409187/show/

take down
the paywall
steun ons nu!