Afrika, Yeff 2011, Watmet, YEFF! 2011, Yeff, Malawi -

I am Malawi

I am Malawi
donderdag 16 juni 2011 21:39

Getbasic/DeWereldMorgen.be is de Belgische partner van YEFF! Iedereen tussen 17 en 29 jaar die een fictiefilm, reportage of documentaire realiseerde over culturele diversiteit, kon zijn of haar film inzenden. Vier jonge filmmakers worden in juli uitgenodigd op het 10-daagse YEFF! filmforum in Slovenië.

In mei 2010 trokken Geert Veuskens en Pieter De Vos naar Malawi. Het resultaat is ‘I am Malawi’, een documentaire van 26 minuten die samen met Malawische artiesten op zoek gaat naar identiteit. Vanuit verschillende achtergronden vertellen ze over hun land, hun geschiedenis en hun zoektocht naar een plaats in de wereld. De film kwam tot stand als eindwerk van Veuskens aan de Hogeschool Sint-Lukas Brussel.

Je kan hier een fragment van 7 minuten bekijken.

take down
the paywall
steun ons nu!