Met de actie "Babylon in Vlaanderen? Te stom voor woorden" protesteren allerlei organisaties - o.a. Samenlevingsopbouw, ACOD-onderwijs, COC en VLOS - tegen dit voorstel van decreet.

In Antwerpen, maar ook in Brussel, Leuven, St.-Niklaas, Kortrijk en Gent liet men de aanwezigen een tijdlang in hun eigen taal door elkaar praten, een Babylonische ervaring die moet duidelijk maken dat ze wel degelijk taalonderwijs kunnen gebruiken.

Nieuws, Samenleving, België, Antwerpen, Antwerpen, Samenlevingsopbouw, Watmet, Babylon in vlaanderen -

Babylon in Antwerpen

woensdag 15 juni 2011 01:55
Spread the love

ANTWERPEN – In het Vlaams parlement wordt op 16 juni het onderwijsdecreet ter stemming aangeboden. In dit decreet zijn voornemens vervat om mensen zonder papieren het recht op onderwijs te ontzeggen. In verschillende Vlaamse steden werd dinsdag actie gevoerd tegen het decreet.

take down
the paywall
steun ons nu!