Foto's Leo Wymeersch
Nieuws, Samenleving, België, Armoede, Lokaal, Antwerpen, Betaalbaar wonen, Huurwoningen - Leo Wymeersch, Leo Wolfs

Stop Armoede Nu: ‘Te huur? Te duur!’

maandag 13 juni 2011 14:06
Spread the love

ANTWERPEN – Het platform ‘Stop Armoede voerde op vrijdag 10 jun een actie in Antwerpen met als thema “Te huur? Te duur!”.  Steeds meer mensen, niet enkel kansarmen, worden geconfronteerd met de moeilijkheid om een gezonde, betaalbare woonst te vinden en dat zal er in de toekomst niet op verbeteren.

De actie is een pleidooi voor meer gezonde en betaalbare huisvesting: tegen leegstand en verkrotting, voor een toegankelijke leefomgeving. TIjdens de actie waren er getuigenissen, optredens, randanimatie en informatie over “wonen”.
 

Lees het verslag hier

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!