Nieuws, Europa, Actie, Europese Commissie, Nieuws, Europees Parlement, Budgettaire toestand, Economic governance, Actiegroep Europa -

Blokkade treinsporen tegen budgettaire controle Europese Unie

maandag 6 juni 2011 13:25
Spread the love

BRUSSEL – Het platform Actiegroep Europa voerde maandagochtend actie in het Zuidstation in Brussel. Politieke en vakbondsmilitanten bezetten kortstondig de sporen om het vertrek van de speciale Thalystrein met Europese parlementsleden naar Straatsburg tegen te houden.

Het Europees Parlement beraadt zich deze week over de ‘economic governance’. Een pakket maatregelen die de weg opent voor strakke budgettaire normen en een verscherpt toezicht op het sociaal-economische beleid van de EU-lidstaten. Vakbonden en actiegroepen kondigen meer acties aan voor de volgende weken.

take down
the paywall
steun ons nu!