Samenleving, Cultuur, Lokaal, Antwerpen, Japan, Rode Kruis, Music for Japan, Tsunamislachtoffers -

Music for Japan

donderdag 2 juni 2011 17:39
Spread the love

Woensdag 1 juni 2011 veranderde de Antwerpse Groenplaats, zoals elk jaar, in een heuse festivalweide. Dit jaar had men gekozen voor een benefietconcert voor de aardbeving- en tsunamislachtoffers in Japan. Er kwamen opnieuw een tiental Vlaamse artiesten het beste van zichzelf geven ten voordele van het Japanse Rode Kruis.

Op het programma stonden optredens van The Choco Gang, Kodo Drummers, Lenin, The Antler King, Licht, Slow Pilot, Miss Jagger, Superman Sister, Tom Dice, Buurman, en Cafe Flamand, een gelegenheidsproject van Peter Van de Veire en Miguel Wiels m.m.v. Nicole en Hugo, en Bart Peeters. De toegang was gratis en men kon er, naast 10 uur live muziek, ook genieten van een frisse pint, een glaasje witte of rode wijn of een warme snack. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!