Nieuws, België, Dewereldmorgen.be -

Zuurstof voor DeWereldMorgen.be

Dank aan alle lezers die DeWereldMorgen.be al steunen. We zoeken nu 100 mensen die DeWereldMorgen.be elke maand voor 25 euro zuurstof willen toedienen. 25 euro, dat is ongeveer wat u betaalt voor een kranten- of TV-abonnement. Natuurlijk mag u uw medium ook steunen met 10 of 5 euro, we weten immers dat vele van onze lezers de crisis in hun portemonnee voelen.

dinsdag 17 mei 2011 13:00
Spread the love

Om zuurstof toe te dienen, scroll naar beneden

DeWereldMorgen.be is een schitterend project. Elke dag veel nieuws en duiding die vaak nergens anders zijn te lezen, een stevig gegroeid aantal bezoekers, al 225 burgerjournalisten en in totaal wel 1000 bloggers, meer dan 8.300 fans op Facebook en meer dan 35.000 nieuwsbriefabonnees.

Zoveel creativiteit en belangstelling heeft een keerzijde. Dit project vreet energie. De kleine kernploeg en een pak vrijwilligers doen dit fantastische project op wieltjes draaien. Maar we moeten er zorg voor dragen dat die vele, snel groeiende inspanningen hun krachten niet te boven gaan. Er is zuurstof nodig.

Daarvoor willen we in de eerste plaats kunnen rekenen op de steun van onze vele lezers en lezeressen (2). Nu al zijn er ruim 500 van hen die ons maandelijks steunen met een bedrag van 5 of 10 euro, soms zelfs meer. Zij zijn de sterkhouders van DeWereldMorgen.be. Ze zijn al met velen … maar voor het sterke en volwaardige medium dat ons voor ogen staat, moeten er dat nog veel meer worden.

Wilt u mee groeien met DeWereldMorgen.be? Voorzie ons dan van de nodige zuurstof

We zoeken dus zeker 100 mensen die DeWereldMorgen.be elke maand voor 25 euro zuurstof willen toedienen. Natuurlijk mag u ons ook steunen met 10 euro of 5 euro per maand, we weten immers dat vele lezers dat makkelijker aankunnen. Ook éénmalige giften zijn meer dan welkom.

Om steungever te worden, kunt u het formulier downloaden dat u ons dan per post kunt terugsturen: klik hier

Alvast hartelijk dank namens de hele DeWereldMorgen.be-ploeg.

                    Dirk Barrez & Han Soete

PS: U kunt natuurlijk ook een bestendige opdracht geven via het PC-banking systeem van uw bank.

Rekeningnummer DeWereldMorgen.be:  

  • 523-0427751-56 (Triodos)
  • IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB

  1. Bent u al steungever, dan is dit bericht niet voor u. Wij danken u van harte voor uw steun.
  2. Op de massale steun die andere media krijgen van de overheid – ja, ook de commerciële media, voor 350 miljoen euro per jaar – kan DeWereldMorgen.be niet rekenen. Er lopen gesprekken, maar het duurt lang.
  3. Graag vertellen we nog dat wij onze steungevers als dank kortingen toekennen in onze webwinkel – klik hier

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!