Openingsconcert  MAS, The Raft of the Medusa
Lokaal, Antwerpen -

Openingsconcert MAS, The Raft of the Medusa

zaterdag 14 mei 2011 01:00
Spread the love

Onder leiding van Eric Sleichim, de huiscomponist van het MAS, zorgden zangers, violen, elektrische gitaren, saxen, trompetten, trombones, tuba’ s, marimba’s en drums voor een grandioze openingsavond vrijdag.

Bij zonsondergang weerklinkt de repetitieve muziek van Philip Glass vanop het dak van het MAS. Als overlevenden op een reuzenvlot die na een lange tocht thuiskomen, beantwoorden de vier kwartetten van BLINDMAN dit appel. Ze werden verwelkomt door de 32-koppige Metropole Brass Band.

Een denderend concert vrijdagavond voor een schaars publiek van zo’n 150 man…

Bekijk meer foto’s via:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157626589255485/show/

take down
the paywall
steun ons nu!