Nieuws, België -

Camping 16: de politici en de onverschilligheid

Tussen de virtuele en de reële opkomst voor Camping 16 ligt een wereld van verschil. Op deze zonnige zaterdag leek Camping 16 meer op een zomerfestival in het park.

zondag 1 mei 2011 14:55
Spread the love

Het ging voor de organisatoren wel meer om het debat waarvoor ze zes standpunten als uitgangspunt gebruikten (terug te vinden op camping16.be). Ondanks de gematigde opkomst bleef het publiek wel aan de hekken hangen voor het debat. Een debat dat nog maar eens de indruk gaf dat een oplossing niet in de lucht hangt. Organisator Geoffrey Hantson kreeg dan ook het enige applaus met zijn retorisch vraag: ‘Beseffen jullie, politici, jullie schuld aan de groeiende sfeer van onverschilligheid bij de bevolking?’

take down
the paywall
steun ons nu!