Nieuws, Cultuur, Lokaal, Muziek, Gent, Once Upon A Festival, Laarne -

Er was eens … een festival!

dinsdag 19 april 2011 11:15
Spread the love

LAARNE – Op een sprookjesachtige locatie aan het kasteel van Laarne (Oost-Vlaanderen), vond een al even sprookjesachtig festival plaats. Once Upon a Festival zette het voorbije weekend de festivalzomer in, met enkele kunstzinnige artiesten aan hun zij.

Once Upon a Festival blijft op de eerste plaats een muziekfestival, maar het specifieke aan dit festival is dat ook andere kunsten aan bod komen: film, literatuur, theater en zelfs een vuurspektakel kon je vinden op de wei.

Ook qua muziek was er veel variatie: van dubstep naar klezmer-geïnspireerde rock, van klassieke muziek naar indie. Een geslaagde formule om verschillende mensen in een gezellige sfeer bij elkaar te brengen!

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!