De meeste vrijwilligers hebben, zolang het niet zwart op wit op papier staat, geen vertrouwen in de beloften van het stadsbestuur.

Antwerpen, Lokaal, Wilrijk, Vrijwilligers, Antwerpen, Sociaal, Vrijwilligerswerk, Besparingen, Mensen met een handicap, Overheidsbesparingen, Kinderboerderij -

Carnaval van de kinderboerderijdieren

dinsdag 5 april 2011 18:00
Spread the love

ANTWERPEN – De vrijwilligers van de kinderboerderij Wilrijk voerden actie. Vorig jaar lekte een besluit van het college van burgemeester en schepenen uit. De kinderboerderij zal nooit meer dezelfde zijn. De kinderboerderij dreigt geprivatiseerd te worden.

Voor hen die vertrouwen hebben in ”t stad’ is er geen vuiltje aan de lucht. Degenen die kritisch zijn en op de bestaande documenten voortgaan, hebben hun bedenkingen. De vrijwilligers hebben op ‘t stadhuis een petitie met 5.545 handtekeningen afgegeven. Zaterdag hielden ze om hun belangen nog meer in het daglicht te zetten een optocht in Wilrijk. Een carnaval der dieren?

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!