Nieuws, België, Vredesactie, Gent, Libië, Flash Mob, Antioorlogsmanifestatie, Gent -

Bombarderen voor mensenrechten? Val nu dood!

donderdag 31 maart 2011 08:35
Spread the love

GENT – Onder de slogan ‘Bombarderen voor mensenrechten? Val nu dood!’ voerde een hondertal mensen op woensdag 30 maart voor het station Gent-St-Pieters een flashmob-actie tegen de buitenlandse militaire interventie in Libië.

Met een flashmob – ‘die in’ maakten ze het protest tegen de bombardementen zichtbaar. Onder het geloei van een sirene en de nieuwsgierige blikken van de pendelaars, legden ze zich neer voor dood.

Ze informeerden de omstaanders over het waarom van deze actie met pamfletten en een informatiestand.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!