Foto Walterito
Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Comac (PVDA-jongeren), Frietrevolutie -

2de Frietrevolutie ook in Antwerpen

woensdag 30 maart 2011 15:15
Spread the love

ANTWERPEN – “Niet in onze naam-jong / Pas en notre nom-jeunes” riep op 29 maart nogmaals op om actie te voeren voor het behoud van de eenheid van het land en tegen de splitsing van België. De acties werden gelijktijdig in verschillende steden gehouden. In Antwerpen kwam een tweehonderdtal jongeren samen op de Groenplaats.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!