Verslag, Nieuws, Economie, België, Non-profit, Witte woede -

Politici krijgen duizenden schoenen over zich heen tijdens non-profitbetoging

dinsdag 29 maart 2011 14:04
Spread the love

Een witte woede-betoging lokte 15.000 personeelsleden uit de non-profit naar Brussel. Aan de Beurs hielden de betogers even halt om versleten schoenen te gooien naar de poppen van Leterme, De Wever, Di Rupo en Peeters. Het personeel in de non-profit wacht al 14 maanden op een nieuw meerjarenakkoord dat voor meer handen en een betere verloning in de sector moet zorgen. “Sta eens een dag in onze schoenen”, was de boodschap van de betogers.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!