Opinie, Nieuws, België, Niet in onze naam -

Marijke Pinoy: “Wég met hen die het land naar de bliksem helpen!”

dinsdag 29 maart 2011 20:18
Spread the love

Pleinen in verschillende steden werden dinsdag door het platform ‘Niet in onze naam’ omgedoopt in Frietplein. In Gent gebeurde dat op De Kouter. Aanleiding is de 289ste dag zonder regering. Daarmee is België nu ook officieel wereldkampioen. Actrice Marijke Pinoye hield in Gent deze boze toespraak.

Foto’s: Frederik Sadones – http://frederiksadones.wordpress.com/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!