In "Ell Circo d'ell Fuego" vonden studenten gymnastiek, bewegingsrecreatie en circus elkaar. Naast het ontwikkelen en opvoeren van eigen voorstellingen geven ze ook cirkuslessen in een speciaal voor dat doel ingerichte ruimte.

KRAS is een jeugdwerkorganisatie die activiteiten wil aanbieden voor jongeren die bij andere bewegingen hun draai niet vinden. Zij profileren zich als fantasierijk en gedurfd, sportief, creatief en cultureel.

Samen vormen deze organisaties een perfecte tandem om dit verrassende schouwspel en amusement te brengen. De kinderen werden aangemoedigd om zelf eens over een touw te lopen, in een paal te klimmen of hun evenwicht op een bal te vinden.

Nieuws, Cultuur, België, Antwerpen, Lokaal, Centraal Station, Antwerpen, Pats, Ell circo dell fuego, ECDF, Kras -

PATS: een circus in het station

maandag 28 maart 2011 10:30
Spread the love

Het Antwerpse Centraal Station wordt meer en meer een evenementenruimte. Dit weekend werd de inkomhal voor een paar uurtjes omgetoverd tot een circus: de derde editie van PATS. Enkele studenten ‘bewegingsrecreatie’ van KDG hogeschool staken dit ineen in samenwerking met KRAS en Circo d’ell Fuego.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!