Opendeurdag in ‘t klooster
Nieuws, Samenleving, België, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, 't klooster -

Opendeurdag in ‘t klooster

maandag 28 maart 2011 10:16
Spread the love

ANTWERPEN – Dit weekend nodigden de bewoners van het voormalige Dominicanen-klooster iedereen uit om een kijkje te komen nemen. Het pand kwam na het verlaten van de kloosterlingen leeg te staan en werd gekraakt. Bewoners van allerlei pluimage streken er neer wat zorgde voor spanningen en overlast, maar nu lijkt de rust er weergekeerd.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!