Nieuws, Wereld, Afrika, Politiek, Tunesië -

Sit-in van gediplomeerde werklozen bij ministerie van Onderwijs in Tunis

zaterdag 26 maart 2011 10:59
Spread the love

Hana (33), Thabet (37), Fathi (33), Hedi (28), Monji (30), Sani (25), allen in het bezit van een diploma, zijn zes van de vijfentwintig jarenlange werklozen die sinds de eerste week van februari een sit-in houden vlak bij de ministerie van Onderwijs in Tunis.

Het is een bekend beeld in Tunesië. Verleden week fotografeerden we hetzelfde tafereel in Sidi-Bouzid, toen van acht gediplomeerden zonder werk.

Met hun actie willen ze vooral aanklagen dat het ministerie van Onderwijs in Tunis corrupt is.

Er wacht de nieuwe Tunesische regering na de verkiezingen van midden juli veel werk.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!