Nieuws, België, Brussel, ACV, Europa, EVV, Competitiviteitspact -

EVV-manifestatie Brussel, het Heizel-gedeelte

donderdag 24 maart 2011 15:56
Spread the love

Op de Heizel in Brussel kwamen een tienduizend ACV-militanten samen voor een demonstratie tegen het competitiviteitspact. De lentezon en het mooie decor tussen Atomium en Heizelpaleizen op de esplanade zorgde voor een bijna-festivalsfeertje. Het programma bestond uit een aantal toespraken en wat muzikale omlijsting. Sioen sloot het geheel af.

In de toespraken was er vooral aandacht voor het behoud van de loonindexering, een degelijke eindeloopbaanregeling, voldoende hoge sociale uitkeringen en een performante overheid.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!