Nieuws, Economie, België -

Betoging voor een sociaal Europa

donderdag 24 maart 2011 12:05
Spread the love

Brussel — De vakbonden voeren actie voor een sociaal Europa. Ze zijn gekant tegen de Europese plannen om een asociaal competitiviteitspact door te duwen. Dit pact zal volgens de vakbonden negatieve gevolgen hebben voor alle EU-burgers. Alvast de eerste foto’s.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!