Gent, Actie, Frederik Sadones, Wereldrecord handen schudden, Vrijdagsmarkt -

Wereldrecord Handen Schudden

maandag 21 maart 2011 18:41
Spread the love

Gent- Vandaag werd op de Vrijdagsmarkt in Gent een poging gedaan om het wereldrecord handen schudden te verbreken, en dit tegen racisme. De actie begon iets later dan verwacht. Na een moeizame start en het inroepen van de hulp van zowel de aanwezige politieagenten als de mensen op de terasjes werd uiteindelijk het juiste aantal mensen niet gehaald om het record te breken. Er waren 2000 handen te weinig. En hoewel de link met racisme niet altijd duidelijk was en ook niet echt gelegd werd door de meeste sprekers (Buffalo AA Gent daarentegen wel), werd dit wel goedgemaakt door het enthousiasme en de goede bedoelingen van de deelnemers. Een positieve actie tegen racisme dus.

Frederik Sadones – http://frederiksadones.wordpress.com/

take down
the paywall
steun ons nu!