Gent, Actie, Frederik Sadones, Wereldrecord handen schudden, Vrijdagsmarkt -

Wereldrecord Handen Schudden

maandag 21 maart 2011 18:41
Spread the love

Gent- Vandaag werd op de Vrijdagsmarkt in Gent een poging gedaan om het wereldrecord handen schudden te verbreken, en dit tegen racisme. De actie begon iets later dan verwacht. Na een moeizame start en het inroepen van de hulp van zowel de aanwezige politieagenten als de mensen op de terasjes werd uiteindelijk het juiste aantal mensen niet gehaald om het record te breken. Er waren 2000 handen te weinig. En hoewel de link met racisme niet altijd duidelijk was en ook niet echt gelegd werd door de meeste sprekers (Buffalo AA Gent daarentegen wel), werd dit wel goedgemaakt door het enthousiasme en de goede bedoelingen van de deelnemers. Een positieve actie tegen racisme dus.

Frederik Sadones – http://frederiksadones.wordpress.com/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!