Nieuws, Samenleving, Politiek, België, Lokaal, Gent, Actie, De Wereld Morgen, Frederik Sadones, Gent, Eredoctoraten -

Uitreiking alternatieve eredoctoraten Gent

maandag 21 maart 2011 13:53
Spread the love

GENT – Terwijl binnen in de aula zowel Commissievoorzitter José Manuel Barroso als Europees president Herman Van Rompuy hun eredoctoraat uitgereikt kregen aan de Universiteit Gent, werd buiten een alternatief eredoctoraat gegeven aan één van de drijvende krachten achter de protesten tegen het verhogen van het inschrijvingsgeld in Groot-Brittannië.

De gelukkige is Barnaby Raine, een 15-jarige Britse scholierenleider. Van hem is de uitspraak: “Wij zijn geen generatie die om het even wat pikt.”

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!