Libië
Nieuws, Afrika, Samenleving, Politiek, Libië, Midden oosten, Manifestatie brussel, 20 maart -

Libië

maandag 21 maart 2011 11:20
Spread the love

Fotoverslag van de nationale manifestatie die zondag 20 maart door de straten van Brussel trok. 1500 betogers drukten hun solidariteit uit met de democratische bewegingen in Noord-Afrika en de Arabische landen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!