Verslag, Nieuws, Betoging, België, Brussel, Arabische Revoluties -

Fotoverslag: solidariteit met het volk van Noord-Afrika en het Midden-Oosten

zondag 20 maart 2011 20:50
Spread the love

Zondanamiddag kwamen in Brussel ongeveer 1.500 mensen op straat uit solidariteit met de revolutionaire volksopstanden in de Arabische wereld.

De vele aanwezigen kwamen uit verscheiden hoeken: organisaties als Égalité, LSP, PVDA (en jongerenafdeling Comac), Intal en Jong-N-VA waren aanwezig op de manifestatie. De betogers vertrokken aan het Noordstation en liepen door de Brusselse straten naar het Zuidstation.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!