Jobs, geen racisme! –  Een beschouwing
Nsv, Anti-nsv - Pieter-Jan Minnebo

Jobs, geen racisme! – Een beschouwing

woensdag 16 maart 2011 18:15
Spread the love

Naar jaarlijkse traditie waren ook dit jaar de straten van een Vlaamse studentenstad –editie ’11 vond plaats in hartje Gent– het decor voor de optocht van de Nationalistische Studentenvereniging, of kortweg de NSV! (mét uitroepteken!). Dit was de rechtstreekse aanleiding voor een tegenbetoging door een brede linkse coalitie. U merkt het, niets nieuws onder de zon. 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!