Met vlaggen en de Leuvense Studentenfanfare ging de openingsstoet een toertje doen door de studentenbuurt om alle studenten naar de unif te lokken.

Antwerpen, Lokaal, Calamartes, Antwerpen, Unifac -

Kunstenfestival CalaMARTes UA geopend

dinsdag 15 maart 2011 11:15
Spread the love

ANTWERPEN – Op de campus van de Antwerpse universiteit startte maandag het vijfdaagse kunstenfestival CalaMARTes. Het festival wil studenten stimuleren om kunst te ontdekken. Het wordt daarom in diverse vormen en disciplines aangeboden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!