Eén van de reeks schilderijen van Jan Van Riet aan een muur van gebouw R (Lange Winkelstraat).

Cultuur, Antwerpen, Lokaal, Kunst, Calamartes, Antwerpen, Ernest Van Buynder -

Kunst op de Antwerpse campus

dinsdag 15 maart 2011 11:20
Spread the love

ANTWERPEN – De gebouwen en pleinen van de Antwerpse universiteit (UA) herbergen heel wat kunst. Maar al te vaak wordt er achteloos aan voorbijgewandeld, zonder oog te hebben voor deze schatten van hedendaagse kunst.

Het kunstenfestival CalaMARTes wou daar verandering in brengen en organiseerde een begeleide wandeling met MuhKA-voorzitter en kunstkenner Ernest Van Buynder.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!