Politiek, Antwerpen, Jongeren, Stampmedia, Europa, Aeyc, Erasmian European Youth Parliament -

Europese jongeren laten van zich horen

Europese jongeren laten van zich horen
dinsdag 15 maart 2011 14:30

Dat Europa de stem van jongeren graag hoort, werd duidelijk bij de opening van Erasmian European Youth Parliament. Van 13 tot en met 19 maart verzamelt een honderdtal jongeren uit twaalf Europese landen zich in Antwerpen om zich te beraden over de toekomst. De jongeren hopen via deze weg de toekomst van de jongeren in hun land en in de rest van Europa te waarborgen.

Het evenement past in het kader van het programma van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad en werd officieel ingehuldigd en toegelicht door professor Corijn van de VUB en de Antwerpse jeugdschepen Leen Verbist. Het prinselijke echtpaar was ook aanwezig samen met Vlaams minister van Onderwijs Pascal Smet (SP.A) om te luisteren naar de dromen van dit jong Europees geweld.

© 2011 – StampMedia — Ella Verschueren en Vince Buyssens

take down
the paywall
steun ons nu!