Verslag, Cultuur, Gent, anti-nsv, racisme, betoging -

Gent betoogt voor Solidariteit

zondag 13 maart 2011 20:21
Spread the love

750 mensen betoogden op 10 maart 2011 in de Gentse straten voor solidariteit. De betoging was in de eerste plaats een reactie op de aanwezigheid van het extreemrechtse NSV, maar groeide uit tot een positieve boodschap. De deelnemers van de vrolijke, sfeervolle betoging scandeerden slogans als “Jobs, geen racisme”. De avond verliep rustig, zonder grote incidenten.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!