Gentse studenten op straat tegen racisme en separatisme

zaterdag 12 maart 2011 15:46
Spread the love

GENT – Op donderdag 10 maart kwamen maar liefst 1200 studenten op straat voor solidariteit en verdraagzaamheid, tegen separatisme en racisme. Naast STER (Studenten TEgen Racisme), Turkse Linkse Jongeren, COMAC (studentenorganisatie van de PVDA), Jong Groen en Blokbuster waren er ook verschillende delegaties uit het Franstalige deel van het land aanwezig. Voor de NSV betoging met als thema “Geen Evolutie maar Revolutie” die dezelfde avond door de straten van Gent slenterde kwamen ongeveer 200 personen opdagen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!