België, Gent, Irak, Brussels tribunal, International Seminar, Iraqi Academics -

Day 2 – International Seminar on the situation of Iraqi Academics

Day 2 – International Seminar on the situation of Iraqi Academics
vrijdag 11 maart 2011 08:15

Op de tweede dag van het Internationaal Congres over de situatie van
Irakese academici kwamen de volgende thema’s aan bod: het recht op
onderwijs in bezette gebieden, de sabotage van het onderwijs in Irak
door de regering zelf, de toegang voor vrouwen tot hoger onderwijs en de situatie van gevluchte academici.  Zeven deelnemers zitten rond tafel in het statige salon van de Aula van Gent om indrukken uit te wisselen. Het uitgangspunt is de vraag: Wat was voor u het belangrijkste punt van de dag?

Het internationaal congres vindt van 9 tot 11 maart plaats aan de Gentse Universiteit, een samenwerking tussen MENARG (Middle East and North African Research Group) van de UGent, het BRussells Tribunal en tal van andere organisaties.

take down
the paywall
steun ons nu!