Mixed ID
Nieuws, Samenleving, België, Antwerpen, Antwerpen, Atlas, Kleur-rijk, Mixed ID -

Mixed ID

maandag 7 maart 2011 11:07
Spread the love

Als natuurlijk gevolg van deze multiculturele wereld komen interraciale relaties steeds meer voor. De kinderen die eruit geboren worden, dragen twee culturen in zich, wat zowel een voordeel als een nadeel kan zijn. Kleur-rijk, een onderafdeling van het KAV die vrouwen in dit soort relaties tot steun wil zijn, organiseerde in het Atlas-gebouw een themadag met lezingen en workshops voor kinderen en ouders: Mixed-ID.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!