Nieuws, Cultuur, België, Feest, JIMFEST, Schaatsen -

JIMFEST on Ice

De krokusvakantie is alweer goed ingezet met een feestje op het ijs. Afgelopen vrijdag 4 maart kon je op JIMFEST on Ice, in samenwerking met Bloso, helemaal gratis schaatsen en feesten.

maandag 7 maart 2011 11:16
Spread the love

Drie schaatsbanen, de Schaverdijn in Hasselt, het Netepark in Herentals en de Heuvelkouter in Liedekerke, waren vanaf 18.30 uur tot 21.30 uur de places to be. Natuurlijk was er op elke locatie een top-dj voorzien. Zo stond DJ WOUT in Hasselt, DJ F.R.A.N.K. in Herentals en Peter Luts in Liedekerke. 

Deze JIMFEST is weer voorbij, maar we kijken alvast uit naar het volgende feestje …

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!