Verslag, Nieuws, ABVV, Hasselt, IPA, Index, Energieprijzen -

Ook in Hasselt hebben ABVV en ACLVB betoogd

vrijdag 4 maart 2011 17:33
Spread the love

Hassekt — Overal in het land gingen heel wat bedrijven plat en werd er betoogd tijdens de nationale actiedag van het ABVV en ACLVB. In Hasselt trokken enkele honderden militanten naar de hoofdzetel van Luminus om er te manifesteren tegen de hoge energieprijzen, de bonussen die opnieuw stijgen, en omdat ze zelf maar 0,3 procent krijgen de komende twee jaar. Voor veel werknemers met een laag inkomen is die 0,3 procent amper genoeg om een pak friet te kopen, daarom werden de aanwezige militanten beloont met een pak friet en een drankje. Heel even werd door een blokkade van de betogers het verkeer op de Kempische steenweg stilgelegd.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!