Nieuws, Economie, België, Vakbond, ABVV, Piket, Ieper, IPA -

ABVV Ieper niet tevreden met IPA

vrijdag 4 maart 2011 10:46
Spread the love

IEPER – In het hele land voeren het ABVV en het ACLVB vandaag actie tegen het nieuwe IPA, het interprofessioneel akkoord.

In Ieper kwamen deze morgen een veertigtal leden en militanten van het ABVV bijeen aan het industriepark van Flanders Language Valley om de mensen op weg naar hun werk uit te leggen waarom zij niet akkoord gaan met het nieuwe IPA.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!