Nieuws, Antwerpen, Stampmedia, Mobiliteit, Guy Lauwers, Antwerpen aan't woord, Fietspaden, Jan Vincke -

“Wij zijn genoodzaakt om voetgangers omver te rijden want er is geen plek om te fietsen”

“Wij zijn genoodzaakt om voetgangers omver te rijden want er is geen plek om te fietsen”
dinsdag 22 februari 2011 09:34

Antwerpen aan ‘t Woord lanceert in maart het project “Mijn mobiliteit”. Via een enquête en aansluitend debat krijgt de Antwerpenaar de mogelijkheid om zijn mening te geven over de mobiliteit in de stad.

Fietsen in Antwerpen is niet altijd even gemakkelijk. Momenteel worden er fietspaden aangelegd op de Jan Van Rijswijcklaan. Het ringfietspad wordt ook vernieuwd, maar toch blijven er vele knelpunten in het centrum van de stad.

© 2011 – StampMedia – Mieke Scheirs, Ella Verschueren, Ellen de Bièvre

take down
the paywall
steun ons nu!