Reportage, Nieuws, België, Brussel, Marokko, Libië, Ambassade, Khaddafi -

Steun voor Marokkanen en Libiërs aan ambassades in Brussel

Steun voor Marokkanen en Libiërs aan ambassades in Brussel
maandag 21 februari 2011 18:02

Op zondag 20 februari vatten manifestanten post voor de ambassade van Marokko om hun steun te betuigen aan de jongeren die op straat komen in Marokko. Want hoewel de Marokkaanse koning Mohammed VI de voorbije jaren hervormingen heeft doorgevoerd, gaat het voor velen te traag. Er daagde echter ook een klein groepje tegenbetogers op. Zij steunen de koning en riepen op om geduldig te zijn. Buiten enkele scheldpartijen verliep alles rustig.

Na de betoging trok een deel van de manifestanten naar de Libische ambassade om de betogers daar te vervoegen. Deze betogers uitten hun woede over de doden in Libië.

take down
the paywall
steun ons nu!