Antwerpen, Lokaal, Stampmedia, Antwerpen, Theaterplein, Valentijn, Zot van A -

Valentijn met ‘Zot van A’ op Antwerps Theaterplein

ANTWERPEN - Op Valentijn zagen de romantische zielen op het Theaterplein ‘Zot van A’ in het kader van Cinema Valentijn. Daarbij hoorde ook een winterbistro en een afsluitende dj-set. Bovendien gaven enkele acteurs een introductie op de film.

woensdag 16 februari 2011 16:25
Spread the love

Op Valentijn vormde Antwerpen het Theaterplein om tot ‘Cinema Valentijn’. Een winterbistro, de film ‘Zot van A’ en een romantische dj-set bezorgden vele koppeltjes een romantische avond.

Het Theaterplein stond vol met strandstoeltjes, klapstoeltjes en stro. Daarnaast waren er gratis fleecedekentjes en handschoenen verkrijgbaar. Bovenaan het plein zweefden talloze hartjes en de film speelde op enkele grote schermen in elke windrichting.

Acteurs Matteo Simoni, Sven De Ridder, Tania Kloek en Matthijs Scheepers gaven een korte inleiding op de film. Regisseur Jan Verheyen kon niet aanwezig zijn. Hij verscheen op de ‘Maandagshow’ op VTM. Daarom zond hij een videoboodschap in.

Shame on Jan

Tania Kloek vond het speciaal om een romantische film waarin ze meespeelt, in te leiden op Valentijn. Matthijs Scheepers ging na de introductie nog voetballen. Het initiatief om ‘Zot van A’ op Valentijn in Antwerpen af te spelen, vond hij ook wel cool. “Shame on Jan, dat hij er niet bij is”, grapte Scheepers nog. Matteo Simoni poseerde nog met enkele meisjes voor de camera.

41 jaar zot van A

Op het Theaterplein zaten ook Frans Raeymaekers (68) en Lydia Heyninck (67) uit Kapellen. Ze deden een avondwandeling in ‘t stad toen het koppel Cinema Valentijn opmerkte. Hoelang ze al getrouwd zijn? “Eenenveertig jaar”, vertelde Frans trots. Waarop Lydia grapte: “Al veel te lang.”

© 2011 – StampMedia – Sander Carollo

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!