[klik op het beeld om de foto's in betere kwaliteit en tegen een donkere achtergrond te bekijken]

Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Valentijn, Cinema valentijn, Jan verheyen, Zot van A -

Cinema Valentijn in Antwerpen

dinsdag 15 februari 2011 11:10
Spread the love

ANTWERPEN – Het theaterplein voor Het Paleis kleurde op 14 februari rood, op een centrale plek na. Daar stonden vier reuzenschermen opgesteld in een vierkantsformatie, om zo aan maar liefst 1.200 bezoekers de film ‘Zot van A’ te tonen. Regisseur Jan Verheyen en enkele acteurs die meespelen in de film kwamen in hoogsteigen persoon de vertoning inleiden.

Iedereen kreeg een dekentje cadeau en kon zich knus nestelen op strandstoelen, strobalen, of waar dan ook, met of zonder lief. In kraampjes rondom het plein waren lekkere hapjes, drankjes en allerlei zoets te verkrijgen. Het initiatief bleek bijzonder populair en na de film konden vele paartjes zich uitleven op een speciale Valentijn muziekselectie. Een deugddoende avond.

take down
the paywall
steun ons nu!