Lokaal, Antwerpen, Theaterplein, Valentijn, Zot van A -

Antwerpen: Valentijn beleven op het Theaterplein

dinsdag 15 februari 2011 11:15
Spread the love

ANTWERPEN – Voor de gelegenheid was het Theaterplein maandagavond versierd met sfeerverlichting, gasparasols en vuurmanden. Strobalen moeten de koppeltjes beschermen tegen wind en zijn tegelijkertijd handige ligzetels.

Er werden ook rode fleecedekentjes en handschoenen uitgedeeld. Iedereen kon dus warm ingeduffeld gratis de film ‘Zot van A’ bekijken vanuit een stranddecor, een Franse bistro, een nostalgische cinema met klapstoeltjes of een moderne industriële setting.

Deze decors gingen in elkaar over en hadden elk een eigen scherm zodat de bezoekers een ‘360 graden’-cinema-ervaring hadden op vier reuzenschermen. Het was eens iets anders om Valentijn te vieren. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!