Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Antwerp Expo, Mode, Antwerp Fashion Agents, Mode-agentschappen -

Gallery 2020, een trendy en classy beurs in Antwerp Expo

dinsdag 8 februari 2011 10:00
Spread the love

ANTWERPEN – AFA  staat voor Antwerp Fashion Agents, een vereniging zonder winstoogmerk opgericht door Luc Dheedene van ‘Fashion Club 70’, Philippe Verschueren van ‘PVH Agency’, Muriel Van Nieuwenhove van ‘Enes’, Esfan Eghtessadi van ‘Essentiel’ en Alex Delafonteyne van ‘New Look-Fashiondeal’. Deze laatste is tevens de eerste voorzitter.

Het doel van de VZW is het promoten van mode in Antwerpen in het algemeen, bruggen slaan tussen consument, winkelier, agent en leverancier en een link te vormen tussen de verschillende Antwerpse mode-agenturen.

Een eerste event werd in augustus 2009 georganiseerd. De  eerste Open Deurdagen Antwerp Fashion Agents waren een overweldigend succes met ruime aandacht in de media en werden met een Vip-party voor agenten en hun trouwe klanten afgesloten.

Ook dit jaar werd het een groot succes vooral op zondag 6 februari. 300 merken werden tijdens deze tweedaagse tentoonstelling voorgesteld en talrijke seminaries georganiseerd. Gallery 2020.

Bekijk meer foto’s via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157625874762341/show/

take down
the paywall
steun ons nu!