Cultuur, Brussel, Vluchtelingen, Brussel, Globe Aroma, Beursschouwburg, Bhelly, Terya Can Do, Afonika, Beursschouwburgand, Dossier:vluchtelingen -

Globe Aroma presenteert Afrikaanse muzikanten

Globe Aroma presenteert Afrikaanse muzikanten
maandag 7 februari 2011 21:05

BRUSSEL – In Brussel komen dagelijks tientallen vluchtelingen aan op zoek naar een thuis. Een aantal van hen waren professionele muzikanten in hun land van herkomst en hopen dat ze hier hun artistieke loopbaan kunnen voortzetten.

Globe Aroma bracht een aantal van deze artiesten samen in de Beursschouwburg. De Brusselse sociaal-artistieke organisatie, Globe Aroma, biedt artiesten zonder papieren een werk- en ontmoetingsruimte en zet sociaal-artiestieke projecten op voor nieuwkomers in België.
 

take down
the paywall
steun ons nu!