Cultuur, Tom Waits -

Luisterpost: Tom Waits brengt gedicht voor daklozen uit

Zanger Tom Waits brengt – ten voordele van een stel goede doelen – in een sterk gelimiteerde oplage het gedicht ‘Seeds On Hard Ground’ uit. Er zijn 1000 exemplaren voor de VS en 1000 voor Europa bestemd.

vrijdag 14 januari 2011 13:14
Spread the love

Dit boekje (het gedicht beslaat tien bladzijden die je hier kan zien) mag niet verward worden met het recent aangekonigde werk ‘Hard Ground’ dat bestaat uit gedichten van Tom Waits en foto’s van Michael O’Brien en in maart uitkomt.

‘Seeds On Hard Ground’ verschijnt op 22 februari, maar kan enkel via Waits’ website verkregen worden. Het hebbedingetje, waarvan alle opbrengsten gaan naar organisaties voor daklozen in Waits’ buurt, kost met de verzendingskosten inbegrepen 40 euro. Alle info op deze site. Fans zullen zich moeten reppen.

 

take down
the paywall
steun ons nu!